En typisk surjämte, thats me...

Idag är jag en riktig grin-lisa. Jag har huvudvärk och är tjurig mot Oscar och har ingen ork att lägga på min busiga unge heller. Men jag får ta nya tag imorgon!!

Har gjort klart mitt uppdrag om läkemedel nu och jag tänkte bara att svärmor skulle få kolla igenom det innan jag skickar in det.
Imorn kommer jag inte sitta kvar lika länge för då ska jag åka hem till Steffie en sväng och hänga med henne och vi är för en gång skull båda barnfria tillsammans!

Har förresten stått och stekt pannkakor i typ två timmar direkt när vi kom hem och jag tror jag gjorde mat för ett helt kompani för mer än hälften blev över. Viggo gillar verkligen inte sånt som alla barn andra gör, varken våfflor, pannkaka eller sylt.

Typ så här känner jag mig även om jag inte egentligen är nån jämte överhuvudtaget....




Monday...

Va segt det va att komma ur sängen imorse, ställde om klockan en kvart men sen va jag tyvärr tvungen att ta mig upp. Ozzy va ännu tröttare, han sa hundra gånger att han skulle gå upp men låg kvar en timme. Det måste bero på omställningen av klockan antar jag.

Va iallafall skönt att inte behöva stressa iväg. Åkte med Oscar och han släppte mig vid läkarmottagningen efter vi lämnat Viggo, som tyckte vi åkte till dagis så sent att han till slut själv gick och hämta sina skor och sa att han ville åka.

Mamma hämtade Viggo eftersom hon ändå skulle hämta min systers barn så jag stannade kvar i skolan under eftermiddagen.
Det är mycket bättre för mig att plugga där och jag får massor gjort istället för när jag åker hem och ser tusen andra saker som behöver göras. Sängar som ska bäddas, tvätt som ska vikas, disk som ska in i maskinen osv. Inte heller nån översocial och sällskapssjuk sambo som kan störa.

Ozzy skulle åka och meka med min cross som står i hans mammas garage så jag följde med och fick plugghjälp av hans mamma eftersom hon kan allt om läkemedel, som jag har uppdrag om just nu. Toppen med lite extra hjälp ju!

Sen hämtade vi lill-fjärten som blivit så kaxig på sista tiden. Svär och spottar och skäller! Vad har hänt med min lilla mesiga bebis som sa att allt va "läkkit" och för bara en månad sen va rädd för nåt så ofarligt som ludd?
Kanske är uppfostran det är fel på?! Eller dåliga humörs-gener från både mig och Ozzy!? Vem vet!

Nu ska jag slänga in lite tvätt och sen släpa med mig min sovande soffpotatis ner i sängen!Natti!!

Det var en gång en liten bebis...


Glömde bilderna

Viggo var stolt och tyckte vi skulle köpa en sån...tyckte inte jag...

Man har väl pli på sin unge...Hus-tomten

Rent hus...

Så va även denna helg snart slut...

Har varit så skönt att inte ha nånting planerat och bara ta dagen som den kommer.
Igår skulle vi gå på klädbytardan nere i centrum men jag lyckades såklart ta fel på tiden så vi kom en timme innan dom öppnade och där stod typ 20 mammor (som sagt, 1 timme innan öppning!!) och köade med IKEA-kassar som dom ville vara först att fylla med urtvättade fynd.

Eftersom jag hade en stor vision om att jag skulle fynda en fin polarn & pyret-jacka till Viggo bestämde vi oss (till Viggos stora lycka) att gå till bibblan medans vi väntade. Ozzy och jag bläddrade i tidningar medans Viggo lekte och busade!

Blev inte alls som jag tänkt med polarn-jackan utan vi gick tomhänta därifrån...visserligen tack vare att Ozzy lyckades stoppa mig från ett par noppriga köp.

Vi dealade, jag och Ozzy, att om jag följde med honom till en MC-affär (han är ju helt såld på sånt nu och pratar inte om annat) så skulle jag få macka från Bönor & Bakat till lunch. Bra deal tyckte jag!!
Sen stannade vi hos Ozzys pappa som bjöd på pannkakor och glass och efter att Viggo kollat på "Långben"-filmen åkte vi till den omtalade MC-butiken (som jag faktiskt egentligen gått med på även om Oscar inte mutat mig=)).
Viggo tyckte nog att han hamnat i himmelriket där bland alla moppar, crossar och motorcyklar.

När vi kom hem städade vi ur förrådet och gjorde pizza.

Och idag fortsatte vi i städartagen och storstädade hela lägenheten tillsammans. Har till och med städat och rensat ur min garderob.
Sara var här och roade Viggo  i parken medans jag dammsög och skurade golven och sen gick vi en kort promenad och handlade lite fika. Viggo somnade på vägen hem och blev helt förtvivlad när han vaknade och hans Sara inte va kvar och sen förtvivlad igen när han fick höra att pappa också hade åkt. Mamma duger visst inte längre!?
Bjöd hem mina föräldrar på middag för att gottgöra honom!

Imorn ska jag till läkarn och kolla mitt blodsocker som var dåligt för typ nåt år sen och jag skulle följt upp för ganka lång tid sen men glömt. Sen, eftersom mamma ska hämta Viggo, tänkte jag passa på att sitta kvar i skolan hela eflermiddan.

Skitväder

Jävla skitväder!Fy vad tråkigt med snö! Det får bli innestädning imorn istället för ute.
Ska iväg på klädbytardag också och se om man kan göra nåt fynd.

Kom nyss hem från jobbet och till min besvikelse och förvåning så var huset tomt, grabbarna hade åkt till en av Ozzys kompisar. Så nu sitter jag här i soffan, med ostbågar, marabou och cola zero, vilket iofs. inte är helt dumt.

Höll förresten på att få köra ut till Munsö efter jobbet då alla Ekerö-bussar va inställda och en tjej inte kunde ta sig hem, men det löste sig vilket va tur för det va inte alls kul att köra ens den korta biten hem.

Nu ska jag kolla klart på Let´s Dance-finalen!

...

Usch vad seg jag är idag. Är inte alls sugen på att åka och jobba, dessutom missar jag ju Let´s dance.

Hittade inga tvättkorgar idag så vi får ha våra fallfärdiga ett tag till, köpte i allafall ett par svarta foppa-tofflor att ha på jobbet.

Ryktas om att det ska bli snöstorm till kvällen. Jag som hade hoppats på sol till helgen så man kunde vara ute och greja imorn men det ser alltså inte så lovande ut.

Nu ska jag äta lite mellis innan jag beger mig till jobbet!

Fredag

Idag ska jag inte ägna en enda minut åt plugg...fan va skönt det ska bli!

Ska snart åka en kortis till Barkaby för att köpa några sköna tofflor jag kan ha på jobbet. Har haft min systers som är lite för små. Tänkte också försöka hitta nya tvättkorgar till badrummet.
Måste skynda mig lite eftersom jag ska jobba sen och tänkte hinna dammsuga och städa här hemma så jag slipper det imorn.

Har fått tillbaka mina 3 uppdrag jag skickade in igår..VG!!!Skönt och oväntat!


Börjar komma ikapp

Har haft fullt upp sista tiden och kommit efter både hemma och i skolarbeten. Nu börjar jag äntligen komma ikapp och landa. Ska bara städa här hemma imorgon innan jobbet och sen ska jag njuta av en så lugn helg som möjligt...säger jag nu ja!

Tänkte (som jag sagt tjugo miljoner gånger) rensa och göra vårfint på tomten i helgen...och definitivt hälla ut nåt medel jag köpt uppe hos mamma som ska hålla katter borta eftersom jag förra helgen lyckades fylla en hel hink med bajs, bara på vår egen tomt...och Viggo dessutom klav i kattbajs, svinäckligt!!! Här sköter vissa verkligen inte sina katter.

Viggo hade inte sovit på dagis idag, han va omöjlig att hålla vaken här hemma så både han och Ozzy ligger och snarkar här brevid.

Viggo har fått dagisplats här i området till efter sommaren och jag va där och lämnade våran ansökan för nån timme sen. Personalen verkade jättetrevliga, supergulliga tjejer...som både Viggo och Ozzy säkert också kommer gilla, tre snygga blondiner, haha!
Ska bli så skönt att ha 100 meter att gå till dagis!

Har pluggat så mycket idag att det är totalt korvstopp i mitt huvud, ögonen går i kors och fingrarna krampar av allt skrivande så nu ger jag upp och ställer mig vid spisen istället innan jag somnar som resten av familjen.




dålig uppdatering

Jag har varit sämst på att uppdatera här senaste dagarna, för jag har varit så slö och lat på sista tiden. Har varit så trött att jag stupat i säng före tio varje kväll men nu med soooolens hjälp känner jag mig på väg uppåt igen.

Idag fyller min söta systerdotter Lova 4 år. Hon och jag har varit på bio och ätit inne i stan nu på dan. Vi har sett Spöket Laban...det va vi och två andra i hela salongen (Lova undrade hela tiden när "dom andra" skulle komma).
Va mysigt att ha en Sofia-dag som Lovis sa!

Vi hämtade upp Viggo på hemvägen och nu är vi hemma och väntar på Leo och Johanna som snart kommer.
Jag ska fixa lite fika...har köpt med oss cookies och i en har jag satt 4 ljus till Lovis!

Ikväll blir det fullt upp med pluggande, skulle egentligen behöva dammsuga också men ska försöka lägga över det på Ozzy...får väl se..
Imorn ska jag jobba för andra gången...då blir det uppstigning i ottan!Ska va på jobbet kl. 7.
Har också fått min slutlön från Wedins...0 kr. Hmm...

Bio-mys


Helgen som gick...

Jaha, helgen var över lika snabbt som vanligt.

I lördags hade Lovis 4-års kalas. Det va massor av folk där, framför allt massor av barn. Viggo hade jättekul men både han och vi va ganska trötta efteråt. Åkte direkt vidare på 20-års kalas hos Ozzys kusin i Sollentuna. Han fick detta av oss och svärmor. (Något jag själv inte skulle göra om jag ens fick betalt).

Igår var det ju första dagen på nya extra-jobbet. Gick jättebra även om det va ganska mycket information att ta in på en gång, men det kommer nog fastna allt efter som.
Jobbade mellan 7 och 14 och eftersom jag knappt sovit en blund natten innan va jag sjukt trött.

Ozzy och Viggo hade åkt till Viggos farfar medans jag jobbade så jag passade på att slänga mig i soffan när jag kom hem, såg "Rallybrudar".
Sen blev det lite gos med Viggo när han kom hem innan det va dags att lämna honom hos hans farmor som ville låna honom söndag-måndag.
Känndes tomt att knappt hinna vara med honom men jag mådde dåligt sen på eftermiddan, fick feber och ont i kroppen, så det va skönt att bara få ligga i soffan och ta det lugnt.

Ozzy köpte hem pizza och godis som vi bäddade ner oss i soffan och åt!

Mådde bättre när jag vakna imorse så jag åkte till skolan. Sen bjöd mamma på lunch på Bönor&Bakat mot att jag hjälpte henne storhandla. Jag övertalade henne att åka till Ica Maxi så vi kunde ta sån där självscanning som jag har där...typiskt nog så fick vi avstämmning och var tvungna att packa upp alla varor.



Söta födelsedagsbarnet

Viggo fick äran att sitta brevid Lova, som sa till sina kompisar: "Det här är Viggo, han älskar mig".

Förväntansfull vid fiskdammen









Kalasdag

Viggo går runt i cirklar i vardagsrummet och sjunger: "Bussen går runt runt, blä blä blä, hela danen" Mycket vackert!

Om några timmar ska vi sticka iväg på dagens första kalas hos Lovis, som fyller 4 år, sen bär det av till Ozzys kusin som fyller 20 år. Full fart med andra ord och jag kan tänka mig att Viggo kommer vara riktigt trött så jag tänkte snart att vi skulle ta oss ut på en liten promenad och se om han kanske somnar en stund i vagnen.

Ozzy har åkt iväg på jour och jag har legat i soffan och kollat på en film som heter "Taken", den va riktigt bra!

Nu ska jag se till så både jag och Viggo får på oss lite kläder innan vi går ut i slasket...Vart e vååååren!??

Fredags-mys som hos alla andra Svenssonfamiljer...

Har haft en jättelugn dag. Bara varit hemma bortsett från när jag handlade och hämtade Viggo.

Ozzy somnade i fotöljen framför datorn och var omöjlig (som vanligt) att väcka...Viggo och jag fick äta middag utan honom och sen klippte jag honom.
Han hade blivit såå långhårig och när jag tog av honom mössan när vi kom hem från dagis och upptäckte att de var  Ace Ventura jag fått med mig hem och då va det verkligen på tiden att göra nåt åt det.
Viggo skriker av ilska när man klipper honom, han avskyr det och ännu värre blir det när han upptäcker att man måste duscha efteråt. Men sen när han får titta sig i spegeln efteråt, då blir han så glad och tycker att han är så fin så han skrattar av lycka.

Nu sitter båda mina killar i soffan och har fredags-mys och jag ska ta min B&J och göra dom sällskap.

 
Viggo i sina favoritkläder, badrock och tofflor.



Friday I´m in love..

Njuter just nu av en seg hemma-morgon...har bara suttit i soffan framför TV:n och datorn hela morgonen. Snart är det så klart dags att sätta på lite kaffe och öppna böckerna igen.

Igår var som sagt mina kusinbarn här och Viggo va lite blyg i början men det släppte fort och sen blev Emma hans stora favvo, han följde henne vart hon än gick och somnade hos henne i soffan senare på kvällen.
Vi poppade popocorn och kollade på "Lilla Kycklingen".

Ska försöka att hålla mig hemma hela dan idag bortsett från en promenad upp till Konsum för att handla lite. Jag brukar ha svårt för att vara hemma en hel dag, blir så rastlös. Men eftersom vi ska iväg på två kalas imorn och jag ska jobba på söndag, så kan det vara skönt att bara va hemma och ta det lugnt. Ska köpa "Ben & Jerrys" som jag ska avnjuta framför TV:n ikväll.

Bilder från igår:






Onsdag , Torsdag...

Skrev ett långt och trevligt inlägg igår men när jag skulle posta det så försvann allt, så jädrans irriterande.

Hursomhelst så va jag och Viggo och lekte och fikade med Steffie och Hector igår hemma hos dom. Trevligt som alltid!
Viggo fick för sig att han skulle vara en bebis verkade det som för han gick runt med haklapp och ville sitta i Hectors matstol. Sen hade killarna boll-hav i Heccis säng.

Idag var det engelska i skolan men jag gick tidigare för att gå på intervju på ett sommarjobb jag sökt vilket jag fick. Ska dit och läras upp redan nu på söndag...kl 7!!!

Passade på att städa här hemma när jag kom hem, städade ur vårat skafferi också som varit så jäkla rörigt att man knappt kunnat se vad som finns i det men nu är det ordning och reda där med.
Hann precis klart lagom till Ozzy och Viggo kom hem. Dom har varit och åkt pulka och snowracer under tiden...vilket jag iofs. gärna följt med på men det va ju skönt att få städa ifred också.

Om ett par timmar kommer två av mina kusinbarn hit, jag ska "passa" dom ett tag medans min moster, som egentligen passar dom är och tränar med mamma.
Ska bli kul att träffa dom för det blir inte så ofta längre, dom har blivit så stora!! Viggo kommer säkert tycka det är jättespännande att ha två stora coolingar här som leker med honom.

Nu ska jag plugga lite innan det är dags att laga mat. Idag blir det stuvade makaroner och köttbullar.

Bilderna går tydligen inte att rotera men Heccis är lika söt ändå

 



En suddig men glad Viggo

Tjolahopp...

Ägnade dagen till att försöka komma ikapp i matten, som har blivit sistahandsprioriterad hela tiden vilket gjort att jag kommit lite efter där.

Viggo sov ingen middag idag och kusinerna va här och lekte på eftermiddagen så han vart helt slut och somna innan han ens fått i sig middag.
Och där missade han verkligen något för Ozzy lagade en jättegod kycklingröra med pasta till. Så härligt när man själv slipper göra mat...jag har ju i alla fall disken som väntar på mig!

Är så skönt att jag inte har något inplanerat den här veckan (mer än barnkalas i helgen). Ska verkligen lägga så mycket tid som möjligt på skolarbete istället för fikastunder och sånt;)
Och helgen ska också bli lugn, fredag måste jag se Lets dance som jag missat senaste veckorna. Svensson-helg med andra ord!

Viggo somna i mitt knä medans jag löste ekvationer...förstår honom!



Måååndag..

Jaha, så var det ny vecka igen, tiden bara rusar iväg ju.


Har kännt mig skitstressad några dar över massa uppdrag som skulle vara inne i lördags egentligen. Hann ju inte få nåt gjort när Viggo blev sjuk och satt och slet som ett djur med medecinuppdraget när Ozzy kom hem idag. Sen är ju jag tydligen så förvirrad (vilken nyhet va?!) så när jag efter att gjort klart medecin-grejen och skickat in den, stressar upp mig totalt över resterande tre uppdrag som skulle vara inne och går in och kikar i min studieplan så gör jag den glada upptäckten att dom andra uppdragen inte alls ska vara inne förens den 21:a, vilken lycka, jag ligger plötsligt före!


Viggo va ju hemma idag trots att han är bättre, är lite osäker på hur jag ska göra med honom imorn eftersom han är så trött efter sina 4 vakna timmar per natt, som han satt i system senaste veckan. Får helt enkelt se hur han sover inatt.


Nu är allt kräk borttvättat men jag är så klantig som råkade tvätta mitt ena soffkuddsfodral (som är rött och vitt) med svarta kläder...inte nog med att det vita blev mörkgrått, det krympte dessutom.

Håller på att vela om jag nu ska se City akuten eller spårlös...tror helt enkelt Ozzy får avgöra! Bye...




Lata söndag...

Viggo är mycket piggare idag, han har lekt för fullt här hemma. Spelat bandy och "gått till skolan" iklädd tofflor,keps och ryggsäck.
Sen har min gulliga svärmor varit förbi en sväng så jag passade på att springa och kolla om tvättstugan va ledig så jag kan tvätta allt ner-kräkt men det fanns inte tid förens imorn så nu får allt ligga ute i en säck i förrådet tills dess.
Vi gick ut på en promenad och följde svärmor hem så lilleman somnade gott i vagnen. Hoppas han är ännu piggare när han vaknat igen.

Pratade med Ozzy också och han är på väg hem nu. Vilken tur han hade som lyckades tajma sin resa just när Viggo skulle bli dålig:P

Ska passa på att plugga nu medans Viggo sover.

Så här gör Nathalie, säger Viggo efter att sett kort från fredagen.


"-Hej då Mamma, jag gå skolan nu..."

Inte världens bästa dag direkt...

Fick hem en stackars sjuk liten Viggo-plutt idag. Han hade haft det bra hos mormor men varit snorig och hängig imorse. När han kom hem kändes han jättefebrig och ville bara ligga i mammas knä och vila vilket iochförsig va ganska mysigt.
Gav honom medecin och bäddade ner honom i vagnen eftersom jag va tvungen att gå och handla lite (Ozzy har min bil), då piggnade han till och orkade leka och äta en macka när vi kom hem. Nu är han riktigt hängig och har kräkts ner både sig själv, mig, soffan och mattan. Usch, stackarn!
Har försökt få tag i Oscar men han svarar inte=( Hoppas i alla fall att han har det bra. Längtar tills han kommer hem imorn.

Nu ska jag kolla melodifestivalen och hoppas på att min lilla plupp klarar sig från mer kräk inatt och känner sig bättre imorn.

Trötto

Är jättetrött och ligger faktiskt redan i sängen, dags att sova snart så jag är utvilad inför morgondagen.
Ska bli så trevligt med lite tjej-kväll!

Åkte till Steffie efter skolan idag och åt nybakade scones. Sen åkte vi till Solna och dit kom även Cissi och mötte upp oss för lite fika...shit, va jag fikat den här veckan!
Sen spanade vi en snabbis efter lite presenter och på väg till bilen sprang jag på en sorts lotus-lyktor som min mamma letat efter i evigheter, hon blev så glad.

Viggo va en söt liten pappa-gris idag när vi kom hem från dagis, han sa: "Hej min lilla pappis".
Kommer kännas tomt utan mina killar hemma imorgon. Men trots det ser jag fram emot både sovmorgon och bowling.


Mitt samvete ...

Mitt samvete blir bättre och bättre för nu har jag suttit och pluggat 3,5 timmar i sträck...bortsett från lite matlagning. Känns skönt men nu får jag inte in mer i min trånga skalle, så jag lägger ner för idag.

Kändes så tungt och segt att ta sig upp och till skolan imorse, ville inte alls och kännde mig halv-nere. Men jag reste mig igen när jag fick prata av mig lite=)
Sen blev det en fikastund (verkar ha blivit rutin för mig) med Cissi, åt den godaste Fiffi-rutan/Kärleksmumsen jag nånsin ätit. Onyttig idag igen alltså, försökte dock kompensera detta genom att äta nyttig middag...intalar mig själv att det skulle hjälpa.

Imorn borde jag plugga ännu mer men jag lyckas alltid boka upp mig på massor och imorn har jag bestämt med Steffie och huuur kan man motstå en sån pudding?För att inte tala om den ännu mumsigare puddingen, Hector!
Får helt enkelt styra upp det med plugg på kvällen istället.

Nu ska jag och Ozzy slänga oss i soffan och passa på att umgås lite eftersom han blir borta hela helgen!

Tyvärr så gick det inte att vända bilden men Viggo vägrade
ta av sig overallen när vi kom hem, en timme och två
rosiga kinder senare åkte den av mot hans vilja.



Den här skylten har jag gjort till Cissi när vi va små och
den sitter kvar på hennes dörr, coolt va!?

Den här skylten har Cissi kvar på sin dörr hemma, den gjorde JAG när vi va små:)

Dagens nyttiga efter den onyttiga fikan, sesamlax med
hoummus & grönsaker.


tiiiisdag

En människa i min klass tog över hela lektionen idag genom att berätta om (på engelska) hennes resa hon varit på och vad hon gjort för kul där och sett där. I MINST en halvtimme pratade hon, blablabla...till slut försökte vår snälla lärare få henne att runda av varpå hon avslutar med att säga att hon inte rekomenderar oss att åka dit. Jaha, nehe men du kunde berätta i 3o min om hur trevligt det var?!

Åkte och fikade med Natta i stan efter skolan vilket va mycket trevligare. Kaffe och bagel...okej, en äppelpaj på det också. Fan, jag sköter mig inte! Dessutom hade Ozzy en av sina kompisar här ikväll och han va så gullig och ställde sig och bakade sockerkaka och då kan man ju inte tacka nej heller...typiskt!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, fyndade ansiktskräm, rengöring och ansiktsvatten på Apoteket på hemvägen från stan. Har hört att deras egna Apoliva ska vara bra och eftersom det va halva priset och bara blev 65 spänn för allt så var det ju värt att testa. Ska bli spännande att se om mina snygga prickar (som Viggo uttrycker det) försvinner.

När jag kom hem var det dags för tvättstugan och den här gången hade jag lyckats boka in en dag som faktiskt existerar. Så himla skönt att allt är upptvättat nu och man har nåt att ta på sig och ännu gladare är Ozzy som inte hade ett enda par rena kalsonger kvar.

Åkte och hämtade min syster, så gick vi en promenad runt Älvnäs. Trevligt att träffas utan barnen, det blir ju inte alls ofta nämligen.

Till helgen åker Ozzy bort fredag- söndag och Viggo ska sova hos mormor och morfar på fredagen så jag ska nog passa på att hitta på nåt trevligt. Lutar åt att det kanske blir bowling och öl...vi får se!

Nu är det sova-dags...ligger redan i sängen med datorn i knät!Natti...

Beställde den här sköna mys-dress på nätet som kom idag, gillar inte att näthandla egentligen för det är så jobbigt att skicka tillbaka sånt som inte passar men en mysdress gör ju inget om den sitter lite dåligt, bara det är gooosigt!



Helgen som gått..

Orkade aldrig skriva igår eftersom vi var borta hela dan.
Hade det jättetrevligt både på Hectors kalas och på middagen hos Malin och Martin.

Hector och Viggo sket ikapp med varandra för inom loppet av en och en halv timme hade båda bajsat tre gånger...va var det för tårta egentligen;)
Viggo fick hjälpa Hector att blåsa ut 1års ljuset, så snäll Heccis som delar med sig av sitt kalasande!
Han som vanligtvis har en massa ljud för sig var nog mest tyst och chockad av allt rabalder, men han kom ikapp på slutet sötisen.

Sen bar det som sagt av till M&M för en god middag med kött och potatisgratäng och frozen cheesecake efteråt. Va så länge sen jag åt kött och potatisgratäng så det va riktigt smarrigt!
Viggo är verkligen betuttad i Malin, vilket han iochförsig talat om för oss för länge sen, men han är riktigt flirtig och kärleksfull mot Malin...nästan så att Martin borde bli orolig!
Han somna gott framför "Surfs up" i deras säng efter maten, medans vi andra kollade melodifestivalen...Sen bar det av hem efter det (tråkig som jag var, och halvt hispig). Viggo sov som en klubbad säl både till och från bilen, likaså Ozzy somnade direkt i soffan när vi kom hem medans jag låg vaken till halv fyra, hua...och nu dröjer det ända tills fredag till jag får sovmorgon igen.

1-åringen! 

  
Trevligt trevligt!

Jag bestämde mig för att strunta i kläd-partyt idag och i stället följde jag och Viggo med mina föräldrar till min bror och hans familj. Dom har precis köpt ett hus i Huddinge som dom fick tillträde till i fredags så vi hjälpte dom att köra dit lite småsaker och åkte dit och tittade hur det såg ut och fikade lite. Va jättemysigt hus och Viggo hade så kul när han fick leka med sin kusin Emil som är precis 1 år äldre, båda gillar exakt samma leksaker och är lika förtjusta i Rorri och Blixten!

På hemvägen åkte vi och storhandlade på City gross, så skönt med fullt matförråd och för en gång skull köpte jag inte en enda snask-bit, det va svårt...och frestande, jag som brukar bunkra upp med ett lass med både kakor, godis och snacks vid varje storhandling...och choklad, shit nu blev jag sugen...Hur fan ska det här gå! Jag som har bestämt mig för att snask-Märta ska säga upp sig, jaja vi får väl se!

Klantig va jag idag också, hade bokat tvätt-tid vid 19 idag och sorterat upp allt i Ikea-säckarna, så skickar jag iväg Ozzy till tvättstugan, varpå han ringer tillbaka till mig och säger att den 29 minsann inte finns i februari...så jäkla typiskt!!
Blev inte så upprörd som jag annars skulle blivit för min bror ska sälja deras tvättmaskin och torktumlare från nya huset till oss eftersom dom köpt precis innan. Så jäkla bra, maskinerna är bara nåt år gamla och vi köper båda för 1500, perfekt ju!!
Så snart slipper jag missade tvätt-tider, spring med tunga jävla IKEA-säckar och kärringar som snor mina tvätt-tider...lovely det ska bli!

Nu har jag väl säkert skrivit så långt så ingen längre orkar läsa om mitt sååå spännande liv så nu får jag nog sätta ögonen i min lite mer spännande mattebok istället! Ajöken!

 
♥Krakel spektakel kusin vitamin...♥

RSS 2.0