Helgmys

I fredags var det ju som bekant valborg och då hade vi först besök av Steffie och godingen Hector. Vi åkte en sväng till Gustavshill och köpte blommor och sen stanna vi på hemvägen och handlade med oss fika och glass.
På eftermiddagen kom Natta, David och Nicole på middag och efter vi ätit fick vi även sällskap av Simon och Angelica och deras Sammy.
Vi åkte allihopa iväg till maj-brasan här ute vid Ölsta, men fy va överskattat. Det var inte alls behagligt utan det flög tusentals "ask-brase-pluppar" som man fick både på vagn, bil och sig själv och dessutom hade nån idiot slängt in nåt i brasan som small till superhögt flera gånger så vi tjejer höll oss på avstånd med barnen medans killarna stod så nära man bara kunde.

Lördagen åkte jag och Viggo en sväng till syster med familj medans Ozzy hjälpte Viggos gudfar Micke med att snickra. Sen kom dom båda hem och vi åt fajitas och spenderade kvällen i uterummet.
Så härligt nu när det är så varmt så man kan sitta där ute och umgås långt in på kvällarna!

Viggo fick ärva en cykel från kusin Leo och gårdagen tog vi en sväng till Biltema för att inhandla stödhjul och diverse cykel-bling. Viggo gick bananas och skulle ha både backspegel, flagga och flaskhållare.
När vi kom hem pimpade Oscar cykeln och Viggo stod och stampa spänd av förväntan (han har tjatat om cykel jättelänge) sen cyklade han stolt runt gården, varv efter varv och pratade med diverse grannar om sin cykel han fått av moster!
Sen blev det grillning och vi fick sällskap av mina underbara föräldrar.

Idag har vi också haft en mysig dag. Hade BVC här på hembesök och vägt Vilma. Allt går precis som det ska, magknipet är äntligen aningens bättre tycker jag och hon går upp bra i vikt, väger 4040 nu min "stora tjej".
När BVC-"tanten" åkt for vi till Sara och Elise och åt lite lunch och promenerade. Så mysigt att träffas då det hade gått alldeles för lång tid sen sist!

Nu är Ozzy på träningen, Viggo sover här brevid i soffan och Vilma i vagnen så jag ska avnjuta lite glass framför TVn och Hollywoodfruarna innan det blir dags att amma igen.

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0