Sunny day...

Vilken lugn och mysig helg...

Viggo blev utlånad till sin farmor igår så jag och Ozzy passade på att gå på bio för första gången på säkert två år!!!
Jättemysigt och vi såg Gran Torino, riktigt bra var den...jag grina som vanligt!

Sen blev vi kvar hos svärmor hela förmiddagen. Jag (med viss hjälp? av Viggo) storstädade och tvättade min bil. Alla som åkt den senaste halvåret kan verkligen instämma att det var på tiden. Men nu är den så fin så jag skriker högt åt den som tar med sig minsta lilla gruskorn in i den!

Oscar fick också Viggos hjälp när han meckade och han såg ut som en sotare efteråt.

Sen åkte vi hem och åt tacos här hemma med Melvin och hans mamma (våra gulliga grannar).

Nu sover Viggo som en klubbad säl och jag har precis tagit hand om lite tvätt och nu ska jag slänga mig i soffan med min feta godispåse.

Förresten så funkar min telefon fortfarande inte att ringa ut eller smsa med och därför vill jag skicka en hälsning här till min rara Sara: RING MIG!!!Jag och Viggan längtar efter dig så vi börjar bli desperata!!!


MIni-Oscar


 

Så här ren har aldrig gamle Bettan varit...för att inte tala om insidan..


3 is the magic dumber...

Jag kan inte ringa ut med min telefon just nu...den är spärrad för utgående samtal...och JA jag har betalat räkningen, det är bara det att jag råkat satt nån samtalsspärr för jag inte ska ringa för för mycket pengar som jag tyvärr råkat göra sista månaderna. Den här spärren kan man tydligen bara ta bort då på sin tre-sida...MEN där kommer jag inte in och Ozzy är inte hemma så jag kan inte låna hans heller...

Och han är för den delen jätteglad för han får säga "Vad var det jag sa". Han sa nämligen att jag absolut inte skulle skaffa tre MEN vad gör man inte för en såå fiiiin rooosa blänkande telefon med touch-skärm?...fan jag offra tom. mina fejk-naglar för den där luren...det gick liksom inte att trycka på knapparna med dom.

Shit va jag uppdaterar nu!

Min lilla gris å jag...

Åh vad uppskattat det va att skriva här igen...sicka rara vänner man har♥

Idag har jag tagit det piano. Tänkte först vara så dålig och stanna hemma från skolan och storstäda istället bara för jag va så trött men jag kände inte att min trötthets-orsak va tillräcklig...att fastna i  Ozzys patiens-spel på hans mobil halva natten är inte riiiiktigt tillräcklig orsak att skolka...så jag gick.

Sen mötte jag upp min käre karl vid City Gross. Vi passade på att storhandla idag istället för till helgen med alla andra nyss-fått-lönare.
Finns det något bättre än att ha fullproppat mat-förråd hemma?! Man kan va hur jävla pank som helst, men bara man har MAT i skåpen...(och lite snacks kanske)!

Ozzy och Viggo åkte iväg en stund så då passade jag på att städa lite iallafall. Damsugningen spara jag faktiskt till Ozzy...Han och jag tjaffsa nämligen när vi packa varorna i affären. Jag sa att han packa heeelt fel och aldelles för tungt och jojomensan där stod han snopet med bara hantagen kvar i handen, Youghurt, vetemjöl och lite annat smarrigt här och var i både hallen och köket.
Jag sa ingenting....det behövs liksom inte ibland!

Det har tagit jättelång tid för Viggo att somna idag. Antagligen dels för att Ozzys kompis Simon varit här och Viggo så gärna ville att han skulle lägga honom och sova med honom. Sen fick han hicka och när han märkte att vi skratta lite åt de så börja han fejkhicka imellan också!

Sen får jag väl erkänna att jag spela upp han lite också för vi satt framför spegeln och gjorde roliga grimaser!

 


De va på tiden va...

Tänka sig att jag sitter här och skriver...de va ju inte igår hörrni...hörrni typ tio blogg-läsare!Trevligt va!

Och vad har hänt sen sist? Inte speciellt mycket eller jo mycket kanske har hänt, men inget intressant!

Påsken bestod ju av diverse släkt och familjeträffar och massa mat och godis.

Satsar fullt på skolan i veckorna nu, sitter fortfarande kvar varje dag till de är dags att hämta Viggo och sen blir de direkt hem och plocka och laga mat.
Hinner knappt umgås med varken mina vänner eller familjen just nu när det är massa slutexaminationer och sånt och helgerna har vi mäst hängt här hemma på tomten eller i parken. Viggo leker nästan varje dag med vår söta granne Melvin, det är bara fyra månader mellan dom och dom har skitkul när dom far runt i området i full fart på sina likadana blå bilar.

Idag hade jag examination i Arbetsmiljö och säkerhet...en inte speciellt komplicerad kurs men eftersom examinationen görs med weblärare via webcam, va jag sktinervös och i varje fråga satt jag och bara : "Ähh, mmm, hmmm...asså...liksom typ..." plus att jag ibland kände mig helt generad när jag kom på mig själv på skärmen med att sitta och dra mig i örsnibben för jag va så nervig...TÖNT!!

Imorn ska jag plugga gärnet så jag kan vara ledig och följa med min käre mamma ut på stan på fredag. Hon ska shoppa...inte jag...eller jo möjligtvis ett par skor till Viggo då han redan slitit ut två par på bara ett par veckor.
Han har åkt sin bil så mycket och släpat fötterna i marken så hans skor har inga tår kvar.

Nu kom min käre sambo hem från garaget som blivit hans "nya" tillhåll senaste veckorna, ska passa på att umgås lite med honom innan de är dags att sniffa kudde...
Puss på er!


Hade besök av den här dreglande sötnosen en dag..och av hans mindre dreglande mamma såklart


 


Viggo och Melvin lunchar i solen

"Mamma, jag vill ha kjol"...självklart gubben...och lycklig blev han.


 


...

Jag är kass på att uppdatera här...enbart för det faktum att det är vååååår och då håller jag mig ute i solen och gör hoppsasteg istället av vårlycka!
Sen är jag ju sååå ofantligt trött och sitter i stort sett och sover redan klockan nio. Va ju hos läkarn förra veckan och tog massa prover och mitt blodsocker såg inte speciellt bra ut och jag har tydligen fler symtom som antagligen skulle kunna va diabetes MEN ska tillbaka och ta mer prover på fastande mage om nån vecka, så de är inte alls säkert att det är så.

Har fortsatt mitt flitiga pluggande den här veckan också genom att stanna kvar i skolan även om det tar emot när det är så fint ute.

Viggo har varit en riktig buse idag...inte alls gjort som jag sagt, kastat grejjer, klättrat och varit så bråkig så jag både skickat in han på rummet och hotat att ringa påskharen och säga att han inte behöver ge Viggo nåt ägg.

Jag va ju lite klantig igår när han va med mig och handla på City Gross. Han spanade in en speciell bil som heter "Luigi" och den skulle han ha. Vi hade bråttom och han vägra släppa den förens jag kläckte ur mig att påskharen skulle komma med en sån på lördag om han va snäll. Då gick det minsann bra! MEN nu kan ni ju själva förstå vad som kommer hända om inte den där j**la "Luigi" ligger i hans ägg på lördag. Det kommer ju bli ett sånt liv så jag har inget val än att åka in och köpa en sån. Vilken sucker man e!!

Påskhelgen är fullbokad med diverse släktkalas, här och där! För mig betyder de köttbullar, potatis och ägg fyra dar i rad eftersom de är det enda jag gillar på påskbordet. Men man ska inte klaga...känner mig lite väl pessimistisk idag så jag borde inte skriva så mycket mer.


Mmmojot...



 


Underbara vååååår...

Har sååå mycket vårkänsla i kroppen idag!

Va i skolan till  kl. 5 idag så jag har fått massor gjort och efter det åkte vi till David och Natta här ute på ön och premiär-grillade.
Vi åt korv med bröd och fläskfilé och pommes och drack vin, satt ute till klockan va över åtta utan att ens behöva ha mer än tjocktröja...tänk vad hela ens humör kan ändras av lite vår!

Och det ska bli så mysigt att dom flyttar ut hit och att ha nån av mina vänner så pass nära att man kan ta spontana promenader och sånt♥

Barnen sprang runt och lekte på tomten och Viggo hittade typ 10 år gammalt godis i Nattas gamla lekstuga som han smällde i sig!
Nu har han totalt däckat i soffan och jag kommer snart göra det samma!

Imorn tänkte jag ta lite sovmorgon eftersom Viggo vaknat supertidigt varje dag den här veckan och sen tänkte jag promenera till skolan och även promenera hem med Viggo när jag hämtar honom...i alla fall om det är så underbart väder som idag!

  



  

             

                                                                       


RSS 2.0