Städa städa varje fredag...

Har spenderat i stort sett hela fredagen med att storstäda här hemma. Så himla skönt att ha rent och fräscht hemma till helgen. Va så flitig och skurade uppe och inne i alla köksskåp, rengjorde ugnen och dammsög soffan.
Jag skickade iväg Ozzy och Viggo så jag kunde få fixa i lugn och ro men Oscar ringde tre gånger och undra om dom fick komma hem trots att vi bestämt en tid. Tänka sig att när han i vanliga fall är hemma så vill han alltid iväg och hitta på saker men när jag väl vill att han ska vara borta, då ska han minsann vara hemma=)

Har faktiskt hunnit ta en trevlig fika med Sara också. Va länge sen vi sågs så det va mysigt att sitta och prata lite!

Ikväll har vi bara haft fredagsmys med chips, popcorn och Let´s dance. Viggo blev så trött att han till slut själv sa att han ville gå och lägga sig i sin säng.
Vi fick oväntat besök från en av Oscars vänner för nån timme sen.
Jag har skittråkigt faktiskt och känner mig väldigt rastlös...får väl gå och lägga mig och sova istället så jag är pigg och glad imorn! Då är det fullspäckat schema, handla, barnkalas hos Hector sen middag hos Malin och Martin.

                                                                                                           ♥

  


Niggo och Vicole:)

Viggo har blivit så gosig på morgonen. Han kommer in till oss och lägger sig och pillar mig i håret, klappar på mig och säger: "mamma e varm" "mamma e gosig". Även om det inte varar så mycket mer än fem-tio minuter så är det mysigt!Han är ju annars inte speciellt kramig och kelig av sig.

Nicole och Natta kom vid halv tio, vi möttes nere i centrum och köpte med oss färskt bröd och åkte hem och åt en riktig brak-frukost.
Sen lekte barnen både inne och ute. Efter vi ätit lunch åkte vi iväg till Solna. Jag skulle köpa present till Heccis och Natta ville hitta nåt snyggt till helgen men det gick inge vidare. Vet inte vad vi tänkte på när vi bestämde oss för att åka dit (antagligen oss själva) med två trötta och tjuriga ungar, dessutom med bara en vagn. Inte vårat smartaste drag alltså, så det slutade med att vi satte oss på donken och drack kaffe och åt Big Mac...jäkla fläsk-morsor!

Har suttit och pluggat på mitt medecin-uppdrag nu och skrivit och läst en himla mycket om stroke. Väldigt mycket tankar om pappa kommer upp och om när han fick sin stroke och allt som varit efter det...hur han förändrats osv. Tankarna kommer igång och snurrar för fullt!

Blev bjuden på ett "me and I"-party (barnkläder) på söndag hos min systers kompis så nu ska jag leta upp deras hemsida och tjuvkika lite om det finns nåt som kan va spännande att köpa!



   


Viggo♥Nicole

Dagarna går fort...

Just nu går dagarna så fort, tiden bara springer iväg, på gott och ont.

Va mysigt att ha Steffie och Hector här idag men dan gick väldigt fort. Viggo fick va på dagis eftersom han ska va hemma tor-sön nu. Vi hämtade honom på väg till mamma-träffen och han blev jätteglad och skuttade runt när han fick höra att Steffie och Hector väntade utanför, tills han mitt i ett glädje-skutt druttar med ansiktet före ner i golvet och slår upp läppen. Tårarna sprutade och nu har han en söt liten fläskläpp så han ser ut som en liten sköldpadda.

Viggo och Nicole va så gulliga idag, fikade tillsammans och gick hand-i-hand. Imorn får dom leka igen för då kommer Nicole och Natta hit hem till oss och ska hänga här lite. Om det finns nån snö kvar så blir det nog pulkaåkning för både mammor och barn...undrar vilka som kommer ha roligast!

Nu ska jag läsa "Family living" sen är det ju "Greys"...och Ben & Jerry´s till det!


Mmm...

Snacka om att dan bara rullat på för fullt idag med lämning, skolan, matlagning, städning, dagishämtning och bakning. Fullt ös!

Va så sugen på tacos idag så jag och Cissi åkte hem till mig efter engelskan och gjorde de, mumsigt värre.
Och tack Sara för bekräftelsen om att det faktiskt va fettisdag...köpte med mig semmel-bröd, grädde och mandelmassa så gjorde vi semlor efter jag hämtat alla barn i skolan och på dagis.

Egentligen är ju semlor inte så gott, man mår ju dåligt och känner sig kräkfärdig efter typ två tuggor, men man måste ju offra sig.

Imorn kommer Steffie och Hector hit och myser lite och sen ska vi gå på Unga-Mammor-träff och leka lite.
Har TÄNKT att plugga lite innan dom kommer imorn men om jag känner mig själv rätt så kommer det nog bli sovmorgon istället eftersom det ändå är Oscar som ska lämna på dagis imorn.

Får plugga på eftermiddan istället, imorn är det medecin-kursen som gäller. Den är riktigt intressant faktiskt men just nu läser jag om massa olika sjukdommar och då kommer jag på mig själv med att sitta och känna efter och inbilla mig att jag har alla möjliga konstiga sjukdomar, blindtarmen, njurfel, cancer och gud vet vad. Hypokondriker...härborta!!!

Nu ska jag krypa ner i min säng och hoppas på en god natts sömn med söta drömmar och utan nån nattpigg unge (förhoppningsvis)!





Viggo blir så inspirerad av sina äldre kusiner, ska vara lika duktig med att ta av och på kläderna osv. Det blir ju inte alltid rätt men det funkar tycker han...


Tråååkigt

Sitter vid frukostbordet nu. Viggo är inte alls på bra humör idag vilket antagligen beror på att han varit uppe sen kl. 5 imorse.

Pluggade i stort sett hela dan igår bortsett från när jag åkte och handla lite på City Gross.
Idag ska jag hämta syrrans barn också, tänkte köpa med semlor hem som vi kan fika...för visst är det väl fettisdagen idag? Jag är liiite osäker måste jag säga!

Nä nu är det dags att göra oss i ordning inför skola och dagis!


Snö snö snö

Det va skönt att få sova ut imorse även om det var tomt att inte ha Viggo farandes runt här hemma som han brukar på morgonen.

Jag passade på att städa lite här hemma innan vi åkte till svärmor för att träffa lilleman.
Vi blev kvar hemma hos Ingela och höll oss ute. Viggo prövade på att åka längdskidor och så gick vi till en backe i närheten och åkte lite snow-racer, supermysigt även om snön mest var blöt.
Eftersom det va kram-snö kunde jag ju inte låta bli att bygga en väldigt snygg snögubbe medans killarna hade snöbollskrig.

Viggo hann somna den korta (5 min.) bilfärden hem från farmor och fortsatte sova tills mormor och morfar kom förbi för att fika.
Nu på eftermiddan har vi bara slappat och nu har vi precis käkat. Renskav med stekt potatis, gräddsås och lingon blev det idag, riktigt vintrigt och gott!

Viggo har inte somnat ännu så jag ska göra lite välling nu och sen kolla på Erik och Mackans nya program på 6:an.

Ser fram emot den här veckan då jag faktiskt bara går i skolan måndag och tisdag! Kram på er.

       






 


Min plutt...

Viggo och Oscar åkte hem en sväng till Viggos farmor tidigare idag och Viggo ville absolut inte åka hem utan han skulle sova hemma hos farmor..så Oscar kom  hem utan min lilla plutt=(

Känns som jag knappt träffat honom eftersom jag va borta igår kväll så jag kan inte låta bli att få dåligt samvete även om jag vet att han har det roligt hos farmor. Får bli till att hämta honom tidigt och göra nåt extra roligt tillsammans imorn istället.

Tidigare idag när Viggo lekte medans jag gjorde ordning saft och bulle-fika till honom och mig, kom jag på den lilla äckelpottan med att pilla näsan och (hua) äta kråkan! Vem har lärt han detta, vem är skyldig till detta fasansfulla beteende?!
Hursomhelst så sa Ozzy åt honom på skarpen och sa: "Om du gör så så får du ingen bulle för då är ju du redan mätt"
Varpå Viggo svarar: "Mmm, jag e mätt, tack så mycke maten".

Min stora älskling har som vanligt somnat i soffan innan kvällen ens börjat så det blir till att skaka liv i honom nu så ska vi kolla melodifestivalen.
 

Tänk att min lilla kråk-ätare varit så här liten...



Tjejmiddag och utgång

Igår startade jag dagen med lite shopping i Vällingby. Fick ett ryck när jag vakna och åkte iväg utan att ens äta frukost.
Köpte en kjol, en svart enkel tröja från HM och en kofta från Gina som dom hade kampanj på.
Sen köpte jag present till Bia som hade tjejmiddag på kvällen.
Åkte förbi Steffie på hemvägen och fikade lite och gosade med Hector som va febrig...men glad ändå.

Hann vara hemma och leka lite extra med Viggo innan det bar iväg till Bia. Åkte buss och T-bana för första gången på typ ett halvår och lyckas såklart hamna mitt emot en alkis som mer än gärna vill prata med mig om sitt liv och undrar om jag har brännvin i påsen osv.
Gick in och hälsade på hos gamla jobbet och bara njöt av att gå där som kund och inget annat.
Sen mötte jag Neda så gjorde vi sällskap till Bia och där va det jättemysigt och god mat som jag aldrig prövat innan.

Dom flesta gick hem ganska tidigt så jag bestämde mig för att möta upp Natta och hennes kompisar och gå vidare ut.
Kommer inte ihåg nu va stället hette, va inte så roligt ställe men vi lyckades flumma och flamsa så det blev kul iallafall.

Nu ligger hela familjen i soffan och latar oss...blir nog inget av med trädgårds-städningen som jag hade planerat. Känner mig alldeles för lat!


 
Jag & Neda                                                                                Hassi & Bia posar fint
 
 

♥Pusskalas med min underbara Natsy-Patsy♥


Strumpludd...

Jag blir helt galen på min mobil för det inte verkar gå att lägga över bilderna till datorn idag, brukar aldrig va några problem annars.

Kom knappt upp imorse när klockan ringde...Viggo va vaken ett hundratal (ja,det kändes ju så iallafall) gånger. Bland annat sa han gråtandes "mamma, lilla kycklingen får inte äta upp mig" . När han tillslut fick sova i soffan där Ozzy redan låg och slumrade kunde han äntligen somna om, däremot tog det lite längre tid för mig att göra det samma.

Idag har jag pluggat mera Psykologi men det avsnitt jag läser nu är faktiskt riktigt intressant så jag börjar nog gilla detta nu.
Pluggade tills Ozzy och Viggo kom hem. Då tog jag och V. en sväng till lekparken vilket inte alls blev så trevligt utan mest kallt och grinigt. Dessutom hade jag druckit så mycket kaffe innan vi gick så vi gick hem redan efter en kvart.

Ikväll va det baddags, vilket helt plötsligt har gått från att vara favorit-göra till att bli pest och pina. Tänkte att det kanske skulle va roligare om jag också bada, vilket det också va...tills Viggo började gallskrika av räddsla när något millimeter-litet svart kom flytande. Han fick verkligen panik på det lilla svarta trots att det inte visade sig va nåt annat än lite strumpludd från nåns (okej min) fot. Jag försökte förklara att det bara va ludd och helt ofarligt men nu är det istället största skräckisen. När han skulle sova fick han såklart syn på nån luddig tuss som satt fast i hans matta, den va jag tvungen att klippa bort innan han kunde lägga sig igen den lilla knasbollen.

Nu sover han iallafall tack och lov och Ozzy har åkt på jourjobb så jag ska sätta mig och plugga lite.


Dåligt samvete

Idag har jag dåligt samvete, känns nästan som jag skolkat för att jag åkte till Solna centrum efter mattelektionen istället för att sätta mig hemma och plugga.
Mitt straff fick jag ialla fall när jag kom dit...Åkte nämligen dit för att köpa en Body Butter jag sett från Body Shop men när jag kommer dit så har just den affären så klart stängt för ombyggnad och öppnar inte igen förens nästa helg. Vilken osis!

Viggo åkte hem med sina kusiner idag och då gick jag faktiskt hem till mina föräldrar och räknade liite matte medans han fick fortsätta leka där en stund.
Imorn däremot får det bli en heldag med plugg så jag inte halkar efter, ska vara så ambitiös som bara den IMORN.
För ikväll finns minsann inte tid för plugg, ikväll finns bara tid för underbara säsongspremiären av "Greys"  Har köpt hem färdig cheescake från Ica som jag ska mumsa på...okej, köpte hem en chokladkaka också som hette Mud-kake, ska välja nån av dom och ingen (läs Ozzy) ska få störa:)



Min syster..

Inte nog med att min syster är snäll och lånar ut sina söta barn till mig, hon köper med sig tidningar till mig också vilket jag verkligen blev glad över då det var evigheter sen jag köpte en tidning. Så den ska jag krypa upp i soffan och läsa om en stund när Ozzy lägger Viggo.


Fick för mig förut att jag skulle göra rent vårat ugnsgaller som va hur äckligt och brunt som helst. Jag skrubbade som en tok och insåg att min nya bästa vän heter Svinto. Han är riktigt pålitlig och ska få hjälpa mig att skrubba resten av köket lika rent som mitt ugnsgaller imorn.


Love it!

Ikväll är det säsongspremiär för House och då är både Oscar och jag bänkade framför TV:n.

Här är några andra som var bänkade framför TVn tidigare idag:



Pustar ut..

Fick tillbaka mitt psykologi-uppdrag redan två timmar efter jag skickat in de vilket jag inte trodde bådade gott, läste nervöst igenom det...och jag kan säga att det har varit så jävla krångligt och jobbigt för mig att fatta det här uppdraget och skriva det så nu är jag såå lättad att just detta i alla fall är över och att jag kan fortsätta i samma stil för jag hade tur och fick ett VG-. Supernöjd med de eftersom jag va rädd för att jag inte ens skulle bli godkänd.

Nu sitter dom tre barnen bänkade i soffan framför "Lilla kycklingen" och jag väntar på att Ozzy ska komma hem från affären. Här blir det korv och pommes idag, inte bara till barnens lycka utan även MIN.

Fullt upp..

Hade fullt upp igår med tvättning, städning, rensning och plugg (tack än en gång Cissi) så jag hann inte riktigt med att skriva något men idag är det lugnare...än så länge ialla fall, idag ska jag faktiskt hämta tre barn. Viggos kusiner ska följa med hem och då blir det full rulle här hemma när dom busarna far fram!

Inann dess har jag lite att ta itu med, ska skriva rent och skicka in hela mitt psykologiarbete nu som egentligen skulle varit inne i söndags. Trodde aldrig att jag skulle ha så svårt med psykologi-kursen som jag tydligen har men jag hoppas det släpper längre fram.
Sen har jag fyra Ikea-kassar propp-fyllda med ren tvätt som ska vikas idag vilket jag måste göra när Viggo inte ser för ALLTID när han ser mig vika kläder så tycker han klädhögarna ser så mjuka ut så han får för sig att kasta sig över dom, jättekul verkligen...INTE.

Har precis varit ute på en promenad i kylan och känner mig vinter-bitter, hur fint det än må vara och hur mysigt det än är med snö så har även jag nu lessnat på detta. Vill ha vår och värme...inte behöva skrapa rutorna, sitta ute och dricka kaffe, inte behöva krångla på Viggo hans overall, inte snubbla på isfläckar på gatan osv. Give it to me!!!

Nu är det på med glajjorna och ögen i boken!

Eller vad säger du lilleman?!


Psykologi...och grisar

Har suttit och kämpat med en och samma psykologi-uppgift nu i nästan två timmar utan att komma nån vart så nu tar jag en paus för att göra nånting roligare.

Har varit så skönt att bara va hemma och ta det lungt en helg för första gången på länge. En riktig myshelg tycker jag vi har haft.

Igår blev det filmkväll sen la vi oss med datorn i sängen och kollade på roliga You-Tube-klipp. Bland annat detta på den underbara Köpingprofilen Tobbe.

Idag promenerade jag och Viggo hem till min syster och hennes familj för att träffa min brorsdotter Molly som va där och hälsade på.
Mamma mötte oss på vägen och när vi fick syn på henne fick jag för mig att jag skulle vara lite rolig och knuffa vagnen till mamma, dessvärre lutade vägen så mycket att han höll på att fara ner i diket innan varken jag eller mamma han ikapp vagnen...mamma hann precis rädda honom i sista sekund som tur va för det va inget litet dike heller. schysst morsa man är va?!

Viggo tyckte det va jättekul att få komma och leka lite med sina kusiner som vanligt. Han blir helt salig i deras sällskap.
Vi fikade smulpaj och latte och barnen fick glass.
Blev så klart stora protester från lilleman när det va dags att bege oss hem igen, vi fick skjuts av Johanna och Viggo somnade nästa av utmattning i bilen.
Fick roa honom med vatten-lek i diskhon när vi kom hem medans jag lagade mat.

Så fort Ozzy kom hem från garaget passade jag på att plugga medans han och Viggo busade i soffan...helt plötsligt blev det väldigt tyst. Va nog inte bara den lille som var trött för där låg båda och snusade för fullt. Viggo har jag burit in men Ozzy får jag knuffa liv i snart så han kan förflytta sig till sängen han me.

Nu ska jag återgå till mina väääldigt spännande och intressanta psykologistudier  (försöker bara peppa mig själv ju...) Hua...

Spännande sagostund med farbror-Kisse

            

Trötta grabbar (och eftersom Ozzy inte vill visa sig på bild på min blogg så får han förvandlas till gris istället, snyggt va?!)


Ett konstverk till mina hjärtegull...

Puss och kram till alla mina gulliga vänner som jag är så glad att jag har!!!


Nu har lilla älsklingen somnat, nu blir det mys i soffan med stora!

Alla stjärtas dag...

Vi började dan med en promenad till svärmor. Vi skulle köpa med oss nån present men vi frös så mycket så vi orkade inte gå längre än till Lidl som ligger närmast här. Så svärmor fick en aftonbladet och en mörk choklad-kaka. Det är ju tanken som räknas sägs det!
Viggo fick ännu en "Cars-grej" av sin farmor som han har lekt med hela dan.

Kom hem och hjälptes åt (eller jag dekorerade mest förresten) två hyllor på Viggos vägg som har väntat ungefär 1 månad på att få komma upp. Måste köpa två bokstöd men annars blev det bra.

Egentligen skulle Ozzy laga tre-rätters till oss men det blev inte riktigt så. Vi hjälptes åt att göra fajitas istället men Ozzy håller på att göra nån mix-tårta nu som jag ser fram emot att svulla i mig.
Viggo vägrade smaka en enda tugga av sin fajita så nu blir det minsann ingen tablett-ask har vi sagt...får se hur länge vi kommer kunna hålla fast vid de...suckers.

"Pilutta dig för du får inget godis" (lägg märke till att jag har haklapp)




Fröken rosa...

Åkte till Vällingby med Cissi och Viggo på eftermiddan. Hade massa kuponger och en fet bonus-check så jag innhandlade (för inga pengar alls)en alldeles jätterosa fjortis-mysdress...som jag ska ha ikväll (och mååånga andra kvällar) i soffan framör Let´s Dance.
Vi har inte ens ätit middag ännu, väntar på att våran Sara ska komma och göra oss sällskap.
Både jag och Ozzy är lata idag så det blir köttfärs-paj rester från lunchen och lite macka.






Leo

Åkte hem till mamma imorse när jag lämnat Viggo, vi pratade och drack kaffe. Så mysigt!
Mina syskonbarn Leo och Lova va också där och eftersom Lova skulle va hemma från dagis och följa med mamma till nagelsalongen så fick Leo plötsligt väldigt ont i halsen och kände att han också skulle behöva va hemma:)
Det slutade med att han fick följa med mig hem och vi stannade och köpte en varsin lott och en varsin godisbit på hemvägen och fredag den 13e till trots så vann vi på en av lotterna...kammade hem storvinsten på 10 kronor. Inte illa pinkat va?!

Nu har Leos pappa precis hämtat honom och snart kommer Cissi och då blir det köttfärspaj.



Myspys...

Jättemysigt att träffa Steffie och Heccis idag även om det kändes som att vi mammor knappt hann prata med varandra eftersom barnen totalt överröstade oss hela tiden:) Vi får träffas utan våra knoddar nån dag snart istället för det va längesen sist nu.

Vi åt äppelpajoch drack kaffe och barnen sprang runt och lekte och förde liv, prcis som det ska va. Hector är så söt och duktigt, snart blir han 1 år.
Efter vi fikat gick vi ut i parken..fanns en jättehärlig gunga där som man kunde ligga i..sån skulle jag vilja ha på tomten hemma men Viggo tyckte såklart den va läskig, likaså vanliga gungan, rutchkanan, klätterställningen...hela parken nästan med andra ord. Desto roligare va det att "krocka" på Steffies rumpa så hon ramla omkull...då skratta han så han kikna.

Härlig gunga

Vilka MILFS






Träffa Steffie

Hemma idag med men känner mig mycket bättre, ska snart stoppa huvet i böckerna men först ska jag dricka kaffe och äta macka.

Pratade precis med Steffie...vi har inte setts på evigheter känns det som...och inte pratat på flera dar. Tänkte när jag vaknade att jag skulle ringa henne efter halv 10 och kolla om dom kanske ville ses...Hon han före, typ 5 i halv ringde hon och bjöd in oss=)
Så idag hämtar jag Viggo redan klockan 13..Han kommer bli så glad när han får veta vart vi ska!

Sen ska jag hem och laga köttfärspaj tills imorn då min tokiga klasskompis kommer hit och ska utföra sitt terapiarbete som hon säger. Hon ska (OBS!På hennes egen begäääran) göra fint i mitt badrum. Tänk vilka vänner man har va, som skurar ens toalett och allt;)
Som tack ska hon få min köttfärspaj som hon diggar så bra!

Steffies gulleplutt Hector och Viggo


Stormen före lugnet

Har precis ätit middag...Gjorde dillstuvad potatis med Lax men jag kände ingen smak alls eftersom jag är så förkyld. Viggo ville ha extra dill men råkade tömma hela paketet i sin tallrik eftersom han prompt skulle hälla själv så han tyckte inte heller det va nån hit.
Medans jag lagade maten gjorde jag egna rice krispies-squears, som  jag ska avnjuta i min ensamhet framför tvn ikväll när viggo har somnat och Ozzy åkt och mekat.

Just nu är det full fart, Viggo springer runt och kastar kuddar omkring sig och Oscar spelar all möjlig konstig musik och sjunger för full hals, sååå vackert...eller inte.




vill ha och vill ha

Sån här funderar jag på att beställa till vårat köksfönster då jag är himla trött på att ha folk som stirrar in när man sitter och äter...

Skulle inte heller banga på en sån här men det skulle nog dessvärre både Ozzy och våra plånböcker.

sjukling...

Kände mig inte alls bra när jag vaknade imorse, tokförkyld och hängig, så jag stannade kvar hemma istället. Gick och la mig och sov igen när killarna hade åkt men känner mig inte speciellt mycket bättre nu.
Ska snart sätta mitt tunga huvud i skolböckerna.

Så fort jag blir frisk måste jag komma igång att träna...har varit så grymt lat på sista tiden och bara fläskat i mig en godis, choklad, cheesballs och pannacotta. Vilket jag säkert  iofs kommer fortsätta med även om jag börjar träna...jag har aldelles för dålig karaktär för att ge upp mitt gottande. Men om jag kombinerar det med att röra lite på fläsket så kommer nog mitt samvete iallafall vara en aning bättre än vad det är just nu.
Tror jag har blivit motions-mätt bara av att titta på när Ozzy tar sina dagliga 5-på-morgonen-promenader och kvälls-joggingturer. Han är duktig nu min gubbe.

Igår kväll såg vi filmen "Zack and Miri, making a porno"...den va sjuk och rolig men det va en sån film man nästan sitter och skäms när man ser hur dom gör bort sig.

Nu ska jag skriva ut mina studieguider och sätta fart med plugget...



Kung Fu Panda...

Börjar blogga här istället för på familyliving där jag hållt till några dar.

Är så nöjd med att jag skickat in alla mina första skol-uppdrag...bara psykologin kvar...väntar med stor spänning på resultatet men har ingen aning om vad det blir.

Vi har precis käkat lite kycklinggryta här och nu kollar mina killar på Kung Fu Panda-filmen med stora ögon.

Är första veckan på länge som jag inte lyckats fylla med massa planer vilket faktiskt känns riktigt skönt!
Det ända inplanerade (bortsett från skolan såklart) är på fredag...då har nämligen min tokiga vän sen sisådär 17 år tillbaka, fått för sig att hon ska komma hem till mig och städa mitt badrum...hon brukar nämligen använda badrums-städning som terapi sötisen. Tro det eller ej men hon fick faktiskt övertala mig om detta och jag ska så klart bjuda henne på min köttfärspaj som hon gillar väldans mycket:)
Faktiskt så får det här mig att minnas när vi alltid lekte hemma hos mig när vi gick på låg eller mellanstadiet och hon alltid väldigt gärna städade mitt rum, haha! Schyssta vänner man har alltså:P

Nä nu ska jag joina grabbarna framför tv:n...



Syns att Viggo fått låna min kamera...får rengöra linsen till nästa gång.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0