Sommarlov...

Då var sista examinationen för den här terminen avslutat idag och jag har på börjat mitt sommarlov! Ska ju visserligen jobba en del men jag tänker ändå säga att jag har sommarlov för det låter så barnsligt underbart!
(själva examinationen pratar vi inte om).

Har inte gjort så mycket idag, tvättat och plockat här hemma och sen varit en sväng i Kista där jag skulle lämna tillbaka några saker men det blev byte istället, lite bas-toppar...det behövde jag faktiskt...kanske?!

Tog med oss Lovis hem från dagis också och vi gjorde kalla-dom-vad-du-vill-bollar som vart jättesmarriga, har inte gjort sånna sen jag va liten tror jag.

Har suttit ute nu ett par timmar och pratat med min söta granne medans barnen sov. Tjuvrökte gjorde jag också, så nu ligger jag i sängen och luktar illa.

Imorn tänkte jag ta en tripp till Ikea...har inte varit där på länge och skulle behöva lite småsaker, typ värmeljus.

Saknar Natta, vill att hon ska komma hem så vi kan ut och nörda oss på ön på våra coola cyklar=)Med våra ännu coolare? ungar där bak!

Nu ska jag snusa kudde...

..och om några timmar är jag inte längre ensam.

♥Sov gott♥

Tjohoo

Jäktig vecka de här men lördag och söndag ska gå i lugnets tecken.

Satt i skolan och pluggade hela förmiddagen inför mitt sista muntliga examination på tisdag.

Sen var det vernissage och vår-fest på dagis. Tyvärr så hade vi helt missat att det skulle va utomhus trots regnvädret så Ozzy kom i T-shirt (vilket hursomhelst va ganska idiotiskt) och jag hade inte en tanke på paraply, klantigt.
Viggo vart lite blyg när alla barn skulle sjunga men det gick över efter en stund.

Imorn är stora dagen D för min käre vän Natta. Jag skulle åkt flak men jag erkänner mig här med alldelles för gammal och tråkig för sånt så jag satsar på att kalasa till det ordentligt på kvällen i stället.
Vi har varit och blivit solduschade idag (inte tutt-förstorade). Känner mig brun som en pepparkaka.

Viggo är jätteglad över att han ska få vara hos mormor och morfar imorn, han har fått med sig sin nya sparkcykel och blivit lovad popcorn!

Nu måste jag packa i ordning hans grejjer för morgondagen och sen kommer jag stupa i säng för jag är sååå trött!


Operation patte...

Nu jäklar ska vi taxöron-pattade morsor gå från A till dubbel D. Dolly ggr 2!!
NU lägger vi oss på bordet!
Natti...???=)

Snart sommarlov...för en stund..

Börjar äntligen känna att terminen börjar nå mot sitt slut, nu återstår bara en sista examination i medecin på måndag och idag hade jag betygsgenomgång med min engelska och mattelärare. Nationella proven förra veckan gick helt klart över förväntan och min mattelärare tyckte jag skulle fortsätta med både matte B och C. Oj vad jag skryter!Men lite stolt måste man ju få vara nån gång!

Gårdagen blev något turbulent. Jag hade tänkt att ägna hela dan till pluggande och satt hemma hos en klasskompis och va flitig när dagis plötsligt ringde och sa att jag skulle skynda mig att komma för Viggo hade ramlat och slagit i bakhuvudet och ryggen och att vi borde åka till vårdcentralen och kolla upp de. Det va bara för mig att kasta mig på cykeln och trampa gärnet, hann ju stressa upp mig som tusan på vägen men när jag väl kom fram låg han lugnt och sov i frökens famn. Vi fick låna en vagn (med punka på varje hjul) och promenerade till VC och väl där vaknade han och var hur pigg och glad som helst och efter lite undersökning visade sig allt vara precis som det ska med mitt hjärtegull.

Vi åkte hem och jag fick för mig att åka till Barkarby och fixa några grejor som jag inte trodde jag skulle hinna med nån annan dag den här veckan men när vi kommer ut till bilen har nåt j''la arsel snott min reg-plåt och varit på mitt lås. Morr!!!
Klockan hade hunnit bli aldelles för mycket och det hela slutade med att vi inte hann iväg eftersom vi skulle iväg till Ozzys mamma också.

Jag åkte till Kista istället på kvällen, hade bara 1,5 h på mig innan dom stängde så jag hann inte fixa allt jag skulle men det va faktiskt ganska skönt att gå där helt själv efter min lagom turbulenta dag.

Den här dagen har varit mycket lugnare. Viggo och jag har haft de mysigt inne efter dagis, lagt pussel, tänt ljus och fikat nybakad rabarberpaj.

Han, den lilla busråttan satt och ritade medans jag gjorde mat varpå han plötsligt säger: "Titta mamma, jag har himkat". Blå tuschpenna på och i munnen och några vackra streck på kinderna och pannan. 
Borde kanske bli arg men jag kunde faktiskt inte...orkade inte heller för den delen=)Han själv va mycket stolt över sitt verk och stod länge framför spegeln och studerade sig själv med ett stolt smile.
 


RSS 2.0