kommerintepånånrubrik

Pluggade extra mycket igår för att kunna stanna hemma och plugga lite mindre idag med gott samvete. Har dock inte kommit igång ännu och har fler planer som ska bockas av idag:

•Ringa nya dagis (eftersom Viggo måste byta när vi flyttar)
•Städa, tvätta & dammsuga
•Ta en höst promenad
•Steka pankakor & plättar
•Hämta 3 barn på tre olika dagis/skola

Kanske dags att sätta fart nu med andra ord?!!
Min dator dog helt plötsligt i helgen och enligt Ozzy kommer troligtvis ingenting gå att räddas. Alla skolarbeten som var halvklara, alla BILDER...allt är borta i sånna fall!
Har inte raderat nån bild på nästan ett år från kamerans minneskort som tur är och hoppas på att vi har alla äldre bilder på Ozzys dator men jag kunde inte hitta dom nyss när jag kollade!
För bara en vecka sen prata vi om att kopiera alla bilder för säkerhets skull..men men!

Efter jag lämnade Viggo imorse åkte jag och köpte färska bagel´s som jag åkte hem och åt i soffan med cream-chees, skinka och grönsaker! Hade varit sugen på det i flera dagar och det smakade precis lika bra som jag drömt att de skulle göra!!

Ozzy var äntligen och köpte en höst/vinter-jacka till Viggo igår då han har gått med fleecetröja nu i kylan!

Blir glad när han själv tar tag i sånna saker och inte alltid det är jag som måste fixa och handla allt som har med hem och lilleman att göra.

Va en kort sväng uppe hos mamma på färgaffärn igår och kollade tapeter och golv till nya huset. Blev lite sressigt innan dagis men har i alla fall bestämmt sovrumstapet till oss och hittade en fin fondtapet till vardagsrummet som det kanske också blir.
Golven på övervåningen (nedre har redan nya) ska nog vara antingen valnöt eller mörk ek. Det tror jag blir fint till allt annat som jag som vanligt ska ha i vitt!

Just de, min syster har börjat blogga!=)

Nu ska jag sätta fart så jag kan pricka av mina punkter på listan!

 


fredags update

Tycker veckorna går så fort nu, känns som hösten kommit bara över en natt. Men mig gör det inget, jag älskar hösten, tycker de är så fint ute och härligt när kylan biter i kinderna.

Har pluggat ikapp i veckan, i torsdags satt jag kvar i skolan till kl 17. All städning och tvätt har fått vänta och det har varit kaos här hemma förutom i början på veckan då Ozzy hade plockat upp och gjort fint..vilket havererade direkt igen!

Idag har jag dock inte pluggat alls. Åkte imorse och träffade Steffie, vi åt frukost i Vällingby. Åt en jättegod bagel med creamcheese och skinka!
Kollade lite i affärer och köpte en tröja och ett par jeanstights, utan att prova dock så vi får se om det åker tillbaka eller inte.
Just nu vill jag egentligen inte handla kläder och sånt utan lägga allt på grejor till blivande huset men de va verkligen akut av en viss anledning och allt gick på 399, så jag har inte så dåligt samvete!
Plus att jag åkte hem och städade upp och tvättade efteråt vilket stillade mitt dåliga samvete ännu mer=)

Imorn blir det nog skogen eller loppis...funderade på att åka till badhuset med Viggo men jag vet att vi är så lata på helg förmiddagarna så det kommer inte bli så.
På kvällen ville Ingela ha Viggo men jag har inte bestämt ännu om jag vill släppa iväg min lilla älskling...

Söndag har jag lovat min mamma att göra citron-maräng-paj. Hon fyller år på måndag och vi ska fira henne på söndagen!Har letat present idag men hittade inget fint nog för min älskade mor;)

Nu ska jag börja med middagen...gör hemma-pizza idag!

RSS 2.0