Och så börjar en ny vecka..

Måndagen började med att Oscar som skulle gått upp jättetidigt, åkt och jobbat sen kommit hem och skjutsa Viggo till dagis, för att sedan åkt och jobbat igen, istället försov sig och blev väckt av Viggo strax efter 8. Istället gick jag upp med Viggo och försökte få honom att skippa dagis då det ändå va kort dag (8-12) och klockan redan närmade sig nio.
Men han ville absolut gå så jag passade på att använda den korta tiden till att uträtta ett ärende i V-by och det gjorde jag helt rätt i för den första jag springer in i där är min fina Steffie och även om vi bara sågs en liten stund då så var det så klart trevligt och hon sa att hon sett Helene och hennes plutt så möttes vi upp.

Dom följde sedan med ut till oss och vi tog en sväng i skogen och plockade blåbär när vi hämtat Viggo.
Och av blåbären vart det paj-fika ute i vår park. Mysigt värre!

Sen fick vi spontan-besök av svärmor som hade med sig Blixten-basketskor till Viggo, han vart superglad (jag, inte lika;)).
Med svärmor åkte vi på en hus-visning här ute och sen och tittade på två andra objekt hon var nyfiken på.

Det har alltså varit full fart hela dan och så känns det som det fortsätter hela veckan...
Imorn bebismys hos Emelie, onsdag Kolmården med mamma & Lovis, torsdag tandläkarn, fredag tror jag jag ska träffa Steffie, lördag får vi besök av våran gamle vän Erik som vi inte sett på evigheter...trevligt men full fart alltså.

Kolla in den här asballa klänningen som vi kanske tänkte köpa till Vilmis att ha på dop-fikat...antingen tycker man nog den är gräslig eller så tycker man den är grym...vi gillar´n!!


Dags för ett inlägg...

...och det var väl på tiden, inte sant?!

Som vanligt orkar jag inte med nån lång up-date för det är varken intressant eller roligt utan jag ba kör liksom...

Har haft fullt upp i mitt mamma-lediga liv denna vecka...öppna förskolan med Sara och Elise, besök hos min gamla farmor och mys med Steffie och Hector.

Igår var det 25-års kalas hos Viggos gudfar Micke och jag vill så klart kunna vara med, så vi tar med oss båda barnen dit.
Med Viggo funkar det kanon, han bara smälter in och är så social som han alltid är "Hej, jag heter Viggo, jag e teåetthalf"...men med lilla Vilmis funkar det inte riktigt lika bra, hon vill inte äta och inte sova utan bara vara i famnen och gnälla bland allt folk och jag känner mig dessutom som en utböling då vi är dom enda gästerna som har barn. Känner mig uttittad med min gnälliga stackars bebbe och vill bara ta med mig barnen och åka därifrån...vilket jag också gör.

Däremot så var det kul att få träffa Mattias jättetrevliga tjej Hanna för första gången...dom ska flytta ut hit också snart så då ska vi se till att hänga lite!

När O kom hem inatt så vaknade Viggo och ville sova i vår säng så vi har legat som 4 packade sillar i vår säng inatt (den ena kanske mer packad än dom andra)... och nu börjar tröttheten kännas.
Kan däremot vara värd lite vila nu för jag har hållt på att fixat och donat hela förmiddagen medan resten av familjen legat på soffan och latat sig framför TVn.
Har bland annat gjort i ordning en arbetshörna nere i vardagsrummet där jag kan sitta och plugga nu när skolan börjat...är förresten helt omotiverad vad det gäller plugg men det är ju värt ett försök.

Dessutom har jag varit uppe på vinden och plockat i ordning och tagit ner lite bebis-leksaker till Vilma nu när hon börjar tycka det är kul att hålla i saker.

Hon har förresten börjat med mat nu stora tjejen. Hon får ett mål majspuré till lunch och gröt på kvällen, annars är det fortfarande tutten som gäller.

Viggo har börjat på dagis igen och tycker det är superkul att träffa kompisarna igen. Han säger som alltid en hel del roliga (och intressanta) saker..som igår då vi åkte från Micke:
Jag:" Va snällt att Mickes mamma gjorde en macka till dig"
Han: "ja, men hon är inte snäll mot Micke"
Jag: "Nehä, vad menar du med de?"
Han: "Nej, du vet mamma så där som du, när du är arg på mig, för mammor kan va arga"
RSS 2.0