Nytt hem...

Är ju inte speciellt duktig på att uppdatera här som ni kanske märker men den här veckan har jag faktiskt haft fullt upp varje dag, läkarbesök, möte med banken osv. Och detta har ju då resulterat i att vi köpt ett hus=)

Ett jättemysigt radhus på 102 kvm, 4 rok i Färentuna. 15 dec. får vi tillträde och då ska vi börja med att fixa orning köket som i dagsläget har ljuslila luckor.
Känns iallafall hur bra som helst att äntligen få äga sitt boende!

Börjar äntligen komma ikapp med skolan också efter att jag legat efter redan sen starten av terminen.

Nu ska vi fortsätta smida planer för vårat blivande hus!

Kram på er!
Mysigt med uterum, där ska jag slappa i en mysig vilo-fotölj och dricka kaffe eller vin med nära och kära..


Fredagsmyyys

Fortfarande sjuk och det är så tråkigt så. Va nere i centrum och hämtade ut hostmedecin och handlade med Viggo och bara det tog musten av mig totalt.

Jag som hade hoppats på att känna mig frisk idag eftersom vi ska på brunch på Marinan imorn med mina föräldrar och syskon med respektive familjer men det vet i sjutton om jag kommer orka det tyvärr.

Fick precis en macka och en kopp te av min snälla älskling men klantig som jag är råkade jag så klart spilla ut te i vår soffa...hoppas det går bort.

Har inte orkat plugga nånting dom här senaste dagarna så jag kommer ha massor att ta igen nästa vecka (då jag minsann ska vara frisk igen) men jag orkar faktiskt inte stressa upp mig över det utan det får helt enkelt vara så.
Min hjärna funkar helt enkelt inte just nu!

Ikväll joinar vi resten av svenska folket framför Idol och sjunger fredagsmys i kör...om det så är det sista jag gööör...Lalala!
Så svenneaktigt, toffligt och underbart skönt, precis som jag vill ha det!

Oscar klarar nästan aldrig av att vara lika tofflig som jag utan när jag börjar himla med ögonen nån gång vid tio-elva tiden (ibland tidigare), brukar han vara färdig-tofflad och ringa nån annan otofflig kompis och dra iväg på otoffelheter.

Nu ska vi hjälpas åt med lite middag...lövbiffgryta och ris blir det idag!Himla intressant va!?


Viggo och hans kusiner gillar också fredagsmys!


Bättre sent än aldrig?

Jaha, då va man tillbaka här för första gången på väldigt länge och på begäran från min allra trognaste...och enda (för den delen) läsare, Sara=)

Tänker inte göra nån himla summering över vad jag haft för mig sen sist, det skulle inte bli så spännande i alla fall.

Har ju legat hemma sjuk några dagar, hängig, hostig och ont i halsen. Och NEJ det är ingen svinis här inte!
Det ha jag nämligen redan fått konstaterat efter ett mycket spännande läkarbesök igår.
Jag ringde för att kolla om hur hög dos av astma-sprayen jag skulle ta nu när jag va förkyld och det blev ett jäkla liv och jag fick en tid en timme senare och jag fick ett nummer av sköterskan som jag skulle ringa när jag va på parkeringen.
Sagt och gjort och jag blir ombedd att vänta vid entren. Fem minuter senare dyker sköterskan upp med munskydd och handskar och visar mig upp i ett så kallat isoleringsrum för jag misstänks för denna jäkla svinis...jag får sitta själv i rummet en kvart och fundera på vad som väntar mig här näst innan läkaren kliver in med plastförkläde, handskar och munskydd. Hon är tack och lov jättegullig och ursäktar sig med att hon känner sig jättefånig  sin mundering och jag säger att jag känner mig som pesten själv. Efter att jag snabbt förklarat mina symtom, sliter läkarn av sig sitt munskydd och säger att jag minsann inte alls har nån svininfluensa (I Told you).

Det är ju jättebra visserligen att dom tar det säkra före det osäkra men lite ironiskt va det när den fullmunderade sköterskan skulle kliva ur hissen med mig mötte vi en mamma och hennes barn som skulle in i hissen men dom va jag tydligen ingen fara för.
Jaja, jag säger då det=)

Pallade mig upp imorse för att göra ordning matsäck till min lille kille som skulle ut i skogen. Det va hans första matsäck och han tyckte det va så roligt och jag blev alldelles rörd när jag stod där och bredde macka och skar ett äpple i bitar för att min lille plutt hsr blivit så stor att han ska ut i skogen med ryggsäck på ryggen♥

Om en timme börjar Idol och jag har tänkt att räkna lite matte innan dess så nu får det räcka för idag.

 


Mammas älskling


RSS 2.0